Први састанак пројекта COST „Етика у деменцији”

Први генерални састанак пројекта COST CA 21137-EDEM „Етика у деменцији“ (ЕДЕМ), одржаће се 20. и 21. марта 2023. године у Институту друштвених наука. Планирано је одржавање састанака Управљачког одбора, као и панел дискусије у оквиру пет радних група акције ЕДЕМ.

У оквиру пројекта ЕДЕМ ради и интердисциплинарни национални тим за истраживање проблема етике у деменцији у Србији којим руководи Веселин Митровић. Тим је састављен од истраживачица и истраживача Института друштвених наука и Центра за деменцију Клинике за неурологију Клиничког центра Србије.

COST је најшира европска међувладина мрежа за сарадњу у области науке и технологије, финансирана у оквиру програма EU Horizon 202 R&I Framework Programme. Циљ акција (пројеката) COST је стварање нових концепата и производа кроз четворогодишњу сарадњу интердисциплинарних истраживачких мрежа на изабраној теми. Мреже претежно окупљају истраживаче из академске заједнице, али и стручњаке и иноваторе из малих и средњих предузећа, јавних институција и других релевантних организација.

Програм

Датотеке

Програм скупа

Преузмите ПДФ

Поделите садржај:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

Јавни конкурс за попуњавање радног места – директор Института друштвених наука

Датум објаве:

Рок за пријављивање:

30. 11. 2022.

Назив истраживања иде овде

Кратак опис истраживања иде овде у максимално две или три реченице

Рок за пријављивање:

Унесите појам претраге
Skip to content