Позив студентима основних и мастер студија да се пријаве за Летњу школу мањинских права

Српско друштво „Просвјета“ из Загреба и Академска мрежа за сарадњу у Југоисточној Европи којом координира Институт друштвених наука организују Летњу школу мањинских права чији је циљ да ојача академске везе између студената/студенткињи из Србије и Хрватске који су заинтересовани за проучавање феномена мултикултурализма и права националних мањина. Летња школа мањинских права биће организована у месту Топуско, Република Хрватска, 22. до 26. јун 2022. године.

Позивамо и охрабрујемо студенте основних и мастер студија са факултета акредитованих у Републици Србији да се пријаве за учешће у раду Летње школе. Број полазника је ограничен, по десет из сваке државе, и полазници морају испуњавати следеће критеријуме:

  • Уписане основне или мастер студије
  • Просек оцена изнад 8,00
  • Мотивационо писмо до 500 речи;

Предавачи на летњој школи су: проф. др Дејан Јовић, проф. др Антонија Петричушић, проф. др Синиша Таталовић, др Горан Башић, проф. др Милорад Пуповац, проф. др Владимир Вулетић, проф. др Ружица Јакешевић.

Трошкове боравка и рада обезбеђују организатори, а полазницима се издаје сертификат о учешћу у раду „Летње школе мањинских права“.

Пријаве за учеснике и учеснице из Србије се достављају на имејл: letnjaskola@ancsee.org најкасније до 1. јуна 2022. године.

Поделите садржај:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

Јавни конкурс за попуњавање радног места – директор Института друштвених наука

Датум објаве:

Рок за пријављивање:

30. 11. 2022.

Назив истраживања иде овде

Кратак опис истраживања иде овде у максимално две или три реченице

Рок за пријављивање:

Унесите појам претраге
Skip to content