Отворен позив за ERC Starting Grants 2024

Фонд за науку РС обавештава младе истраживаче да је отворен позив за ERC Starting Grants 2024. У оквиру програма Хоризонт Европа отворен је позив за грантове Европског истраживачког савета (ЕRC Starting Grants 2024).

Овај позив је развијен са циљем да се подрже изврсни млади истраживачи и научници у раној фази каријере, између 2-7 година након доктората, из целог света. Руководиоци треба да покажу иновативност, амбициозност и изврсност својих предлога пројеката.

Максималан износ грантова је 1,5 милиона евра. Трајање реализације пројеката је пет година.

Позивамо заинтересоване младе истраживаче и научнике у раној фази каријере из Србије који испуњавају услове да конкуришу на овај позив и обезбеде значајна средства за реализацију својих научних идеја.

Наши млади истраживачи су кроз програм ПРОМИС 2020 Фонда за науку РС показали да су успешни у реализацији научноистраживачких пројеката и да са својим тимовима могу да буду конкурентни на европском нивоу. Верујемо да имамо још истраживача чије би идеје могле да буду реализоване уз помоћ ЕRC грантова.

Позив је отворен 11.06.2023. и траје до 23.10.2023. године.

Све информације и услове за учешће у позиву ERC Starting Grants 2024 можете пронаћи на страници: https://lnkd.in/dcsPAwqJ

Поделите садржај:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

Јавни конкурс за попуњавање радног места – директор Института друштвених наука

Датум објаве:

Рок за пријављивање:

30. 11. 2022.

Назив истраживања иде овде

Кратак опис истраживања иде овде у максимално две или три реченице

Рок за пријављивање:

Унесите појам претраге
Skip to content